«Κάψα» Μπεργκ για Ολυμπιακό!

Gazzetta team
«Κάψα» Μπεργκ για Ολυμπιακό!

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασίου και του ζήτησε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σουηδός στράικερ... τρέλανε τα χρονόμετρα, χθες κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή του Τριφυλλιού για το αυριανό ντέρμπι.

Αυτό άλλωστε είναι κάτι που το ζήτησε κι ο ίδιος από τον Γιάννη Αναστασίου, σε τετ α τετ που είχαν μετά το τέλος του προγράμματος, αφού θέλει να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του, έστω κι αν δεν αγωνιστεί τελικά. Κάτι τέτοιο πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά και τη σημερινή προπόνηση των "πρασίνων", όπου θα δώσουν το "παρών" κι αρκετοί οπαδοί της ομάδας.

Από εκεί και πέρα θυμίζουμε ότι νοκ άουτ από την "αιώνια" μάχη έχει τεθεί ο Ντίνας, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν θα αγωνιστεί από την αρχή ο Νταβίντ Μέντες, ο οποίος πάντως προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα