Μαντούρο από... καραμπόλα!

Gazzetta team
Μαντούρο από... καραμπόλα!

bet365

Έστω και από... σπόντα, ο Μαντούρο αναμένεται να επιστρέψει μετά από καιρό στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Για βασικός και ο Γκολάσα, στον αγώνα με την Βέροια.

Πολλά είναι τα προβλήματα του Άγγελου Αναστασιάδη στον χώρο της άμυνας, με τελευταίο τον τραυματισμό του Σκάνδρα, που θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης. Μαζί με τους Βίτορ και Τζαβέλλα, συμπληρώνεται η λίστα, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να αναγκάζεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Μαντούρα και μάλιστα σε θέση κεντρικού αμυντικού.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», που ούτως ή άλλως πονούσε σε αυτή τη θέση, πλέον έχει ξεμείνει και σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport», κόντρα στην Βέροια θα δοκιμάσει ένα σύστημα πειραματικό. Επίσης, πολύ πιθανό μοιάζει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Γκολάσα, ειδικά αν ο Μακ δεν προλάβει να είναι έτοιμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα