«Είμαι ο Σουάρες και είμαι καλά!»

«Είμαι ο Σουάρες και είμαι καλά!»

«Είμαι ο Σουάρες και είμαι καλά!»

bet365

Το δάγκωμα στον Κιελίνι... λύγισε τον Σουάρες, ο οποίος κατάλαβε το πρόβλημα και ακολούθησε με επιτυχία θεραπευτικό πρόγραμμα. Τι λέει για την κατάστασή του!

Ο Λουίς Σουάρες ετοιμάζεται για το μεγάλο ντεμπούτο του κόντρα στη Ρεάλ και δεν... ανησυχεί πλέον αν θα δαγκώσει κάποιον αντίπαλο! Ο Ουρουγουανός αποκάλυψε πως είδε ψυχοθεραπευτή για να ξεπεράσει το πρόβλημα, το οποίο κατάλαβε πως υφίσταται μετά το θόρυβο που ξέσπασε στο Μουντιάλ «Νομίζω πως όλα τα άσχημα πράγματα ανήκουν στο παρελθόν.

Είμαι στο σωστό δρόμο και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου μπορούν να με βοηθήσουν. Ο καθένας έχει διαφορετικούς τρόπους να αμυνθεί. Στη δική μου περίπτωση η πίεση και η ένταση βγήκε με αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν άλλοι παίκτες που αντιδρούν με το σπάσιμο ποδιών κάποιου άλλου ή σπάζοντας τη μύτη. Αυτό που συνέβη με τον Κιελίνι ήταν ό,τι χειρότερο» τόνισε ο Σουάρες και πρόσθεσε σε συνέντευξή του στον Guardian:

«Το κατάλαβα αμέσως τι έκανα. Ηταν λάθος και τιμωρήθηκα. Για την περίπτωση του Εβρά όμως δεν υπήρχε καμία απόδειξη, κατηγορήθηκα για ρατσισμό χωρίς να μπορούν να το αποδείξουν».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα