Σκανάρισμα Πανιωνίου σε Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Σκανάρισμα Πανιωνίου σε Λεβαδειακό

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης έκανε βιντεοθεραπεία στους παίκτες του για τον Πανιώνιο ενώ και ο ίδιος τσέκαρε τον προσεχή αντίπαλο του Λεβαδειακού σε αρκετά ματς. Ποιά η αποστολή των Βοιωτών.

Φουλ του... σκαναρίσματος του Πανιωνίου από τον Λεβαδειακό το τελευταίο διήμερο. Ο Παντελίδης έκανε ανάλυση και βιντεοθεραπεία στου παίκτες του ενώ και ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής έκανε ξανά... σκανάρισμά του βλέποντας αρκετά ματς. Από εκεί και πέρα με μία απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην Χαιρώνεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο. Το τεχνικό τιμ έριξε το βάρος στην επιθετική και αμυντική συμπεριφορά της ομάδας στις στατικές φάσεις και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Τόμας, Πίντερ, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Ρ. Γκόμες, Κονέ, Σάντσες, Παππάς, Α. Ορτέγα, Μάντζιος, Μπορνταγκαράϊ και Σοτέλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα