Ένα μήνα εκτός ο Σκόνδρας

Ένα μήνα εκτός ο Σκόνδρας

Gazzetta team
Ένα μήνα εκτός ο Σκόνδρας

bet365

Άσχημα ήταν τα μαντάτα γα τον Γιάννη Σκόνδρα, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Στα pits για ένα περίπου μήνα θα μπει ο Γιάννης Σκόνδρας που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα. Ο διεθνής αμυντικός πριν από την προπόνηση υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπέστη βαρύ διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ρόμπερτ Μακ έκανε τρέξιμο και σπριντ, αισθανόταν το πόδι του πολύ καλύτερα, ωστόσο, η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα με την Βέροια θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου. Κάτω από άκρως χειμωνιάτικες συνθήκες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τη Βέροια. Όσοι αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης με τους Ιταλούς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης στο γυμναστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα