Μάνταλος: «Σέντρα ήθελα να κάνω»!
Ο διεθνής επιθετικός μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της Ένωσης στα Χανιά αλλά στις δηλώσεις του κράτησε χαμηλούς τόνους.
«Παίζαμε με μια καλή ομάδα, το έργο μας ήταν δύσκολο, μας δυσκόλεψε πολύ και η βροχή στο α' ημίχρονο. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε και κάναμε αυτό για το οποίο ήρθαμε. Νικήσαμε», είπε ο Μάνταλος, ο οποίος για το γκολ του 0-1 διευκρίνισε ότι «ήθελα να κάνω σέντρα, αλλά για καλή μου τύχη η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα».
Οσο για το αν είναι ο ηγέτης της φετινής ΑΕΚ, είπε ότι «δε νομίζω ότι μπορώ να αποδεχθώ τον τίτλο του ηγέτη. Αυτό που θέλω και με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω την ομάδα μου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
