«Μπήκε» ο Μέντες, κανονικά ο Μπεργκ!

«Μπήκε» ο Μέντες, κανονικά ο Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
«Μπήκε» ο Μέντες, κανονικά ο Μπεργκ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε, ο Νταβίντ Μέντες προπονήθηκε και είναι στο χέρι του Αναστασίου αν θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι. Κανονικά ο Μπεργκ.

Μετά από ένα αρκετά κουραστικό ταξίδι, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Τα ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Αναστασίου ήρθαν από τον Νταβίντ Μέντες. Ο Ολλανδός προπονήθηκε κανονικά και είναι στο χέρι του Έλληνα τεχνικού αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Παράλληλα, ο Μάρκους Μπεργκ ήρθε όλο και πιο κοντά στην επιστροφή, βγάζοντας όλο το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινού αγώνα κόντρα στην Αϊντχόφεν έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και τέλος οικογενειακό δίτερμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

Θλάση ο Ντίνας

Επίσης, ο Ντίνας υποβλήθηκε σε μαγνητική σήμερα το απόγευμα η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί μια θλάση από γονατιά που δέχτηκε χθες στο μείζονα αριστερό γλουτιαίο. Θα εξεταστεί αύριο το πρωί από το ιατρικό επιτελείο προκειμένου να γίνει γνωστό το διάστημνα της απουσίας του, που αναμένεται μικρό πάντως.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα