Καρεμπέ: «Για Ρεάλ ή Μπάρτσα ο Ρομπέρτο»

Gazzetta team
Καρεμπέ: «Για Ρεάλ ή Μπάρτσα ο Ρομπέρτο»

bet365

O Κριστιάν Καρεμπέ αποκάλυψε τι είπε ο Ανιέλι για τον Ρομπέρτο και πρόσθεσε ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει θέση στη Ρεάλ ή στην Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην άσος των ερυθρολεύκων και μέλος της διοίκησης μίλησε στο MEGA
'Ενα σχόλιο για την συνολική εμφάνιση του Ολυμπιακού, ένα εικοσιτετράωρο μετά την νίκη επί της Γιουβέντους...
Πρέπει να είμστε περήφανοι γι΄αυτήν τη νίκη. 'Ηταν το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι με εξίσου καλή απόδοση. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας που ζητωκραύγαζαν για να υποστηρίξουν την ομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Το να νικήσεις δύο μεγάλες ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους δείχνει ότι έχεις τη σωστή νοοτροπία, είναι η νοοτροπία της νίκης που θέλω να περάσω στον Ολυμπιακό.
Σχετικά με την εξαιρετική εμφάνιση του Ρομπέρτο ;
Ο Ρομπέρτο έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι και δεν ήταν εξαιρετικός μόνο την ημέρα του αγώνα, αλλά και στις περσινές αναμετρήσεις κόντρα στην Μπενφίκα και την Αντερλεχτ. 'Εκανε μεγάλες αποκρούσεις αλλά αυτό δεν με εξέπληξε, ξέρουμε ότι είναι ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας. Βέβαια, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ελπίζοντας ότι θα κάνει καλές αποκρούσεις κάθε φορά που θα παίζουμε εναντίον μεγάλων ομάδων στην Ευρώπη. Είναι πολύ επαγγελματίας, βελτιώνεται στις προπονήσεις και έχει ενταχθεί καλά μες στην ομάδα. 'Εχει την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών του. Ο Ρομπέρτο έκανε μεγάλη δουλειά γιατί είναι η... δουλειά του. Στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς που έκαναν τη διαφορά και ο Ρομπέρτο ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά.
Πιστεύεις ότι έχει θέση στην εθνική Ισπανίας ;
Πρέπει να τον έχουν υπόψιν τους όχι μόνο στην Εθνική Ισπανίας, αλλά και στην Μαδρίτη...
'Εννοείς τη Ρεάλ ;
Τη Ρεάλ ή και την Μπαρτσελόνα... 'Οταν μίλησα για Μαδρίτη εννοούσα ότι προέρχεται από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αλλά τώρα πια είναι δικός μας κι έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις ως τώρα στο champions league. Ωστόσο πρέπει να τον προφυλάξουμε απ΄το ενδιαφέρον των ομάδων του εξωτερικού. Ελπίζω πάντως ότι ο Ντελ Μπόσκε θα εξετάσει περισσότερο την υπόθεσή του. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας και του εύχομαι τα καλύτερα.
Αληθεύει ότι ο ισχυρός άντρας της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι που παρακολούθησε στο Καραϊσκάκη το παιχνίδι ήταν στενοχωρημένος από την ήττα και θεωρούσε "υπαίτιο" τον Ρομπέρτο ;
Ο Ανιέλι μας έδωσε συγχαρητήρια για την απόδοση και τη νίκη. Είπε ότι ο Ρομπέρτο ήταν καταπληκτικός και ότι είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Κι εγώ νομίζω ότι παίξαμε καταπληκτικα και ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Διατηρήσαμε το γκολ και κρατήσαμε τη νίκη. Ο Ρομπέρτο έκανε τη διαφορά, κάτι που φάνηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα