Έτοιμη για ΠΑΣ η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμη για ΠΑΣ η Καλλονή

bet365

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες ολοκλήρωσε σήμερα η Καλλονή, με τον Ανρί Καμαρά να είναι και πάλι ο μεγάλος απών του συλλόγου της Μυτιλήνης.

Με μία προπόνηση στο «Γ. Σκούφος», ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της η Καλλονή για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο σύλλογος της Μυτιλήνης θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, με τον Ανρί Καμαρά να είναι εκ νέου ο μεγάλος απών, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Έτσι, πήρε μαζί του στην αποστολή 19 παίκτες, που είναι οι Χογκ, Αλέξιτς, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Μπαρέρα, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Κεϊτά, Μανούσος, Χουάνμα, Κύπρου, Αγρίτης, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Στεφάνοβιτς, Τσαμπούρης.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι η αποστολή αναχώρησε αεροπορικώς για την πόλη των Ιωαννίνων από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, ενώ στην ίδια πτήση βρίσκονται τόσο η αποστολή της Κ20, που αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ, όσο και όσοι φίλαθλοι της ΑΕΛΚ εκδήλωσαν ενδιαφέρον και ακολούθησαν τον σύλλογο της Λέσβου.

Τέλος, η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου (25/10) μετά το ματς με τους Ηπειρώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα