Νέο συμβόλαιο για Τσόρι

Νέο συμβόλαιο για Τσόρι

Gazzetta team
Νέο συμβόλαιο για Τσόρι

bet365

Να... δέσει στο Λιμάνι θέλει τον Τσόρι Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός και πρόκειται να τον καλέσει σύντομα για νέο συμβόλαιο.

Ο Αργεντινός μέσος έκανε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση το βράδυ της Τέταρτης κόντρα στη Γιουβέντους, δείχνοντας και πάλι ότι στο πρόσωπό του ο Ολυμπιακός έχει βρει έναν παίκτη-ηγέτη. Το συμβόλαιο του Ντομίνγκεζ με τους Πειραιώτες λίγει το καλοκαίρι του 2015, όμως στο μεγάλο Λιμάνι δεν δείχνουν καμία διάθεση να τον αφήσουν να φύγει.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο» οι πρωταθλητές πρόκειται να καλέσουν σύντομα τον 33χρονο άσο για την επέκταση της συνεργασίας τους τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα, ήτοι ως το 2016. Μάλιστα οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να τελειώνουν με το νέο συμβόλαιό του πριν τον Γενάρη, όταν και θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει, ώστε να μην τεθεί καν το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα