Ποκετίνο: «Ίσως το καλύτερο γκολ που έχω δει»

Gazzetta team
Ποκετίνο: «Ίσως το καλύτερο γκολ που έχω δει»

bet365

Μέλι... έσταζε για τον Στάικο Βεργέτη ο τεχνικός της Τότεναμ, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το υπέροχο τέρμα του Λαμέλα.

Για την εικόνα της Τότεναμ στην νίκη επί του Αστέρα, μίλησε ο Ποκετίνο, που αποθιέωσε τον Λαμέλα για το απίθανο γκολ που πέτυχε, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τον... Ισπανόφωνο Βεργέτη.

«Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Είμαι απογοητευμένος με τα τελευταία πέντε λεπτά, αλλά κρατάω το αποτέλεσμα. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό που έγινε όμως. Είμαι ευχαριστημένος που ο Λαμέλα έβαλε αυτό το υπέροχο γκολ. Δεν θυμάμαι, ίσως είναι το καλύτερο που έχω δει. Δεν δείχνω συναισθήματα, προσπαθώ να είμαι ήρεμος. Μόνο αν καμία φορά είμαι θυμωμένος θα δείξω κάτι».

Όσο για τον διάλογο που είχε με τον Βεργέτη μετά το τέλος του αγώνα: «Είχαμε μια καλή κουβέντα, επειδή μιλάει εξαιρετικά ισπανικά. Έχει πολλούς παίκτες και τον ρώτησα πως και μιλάει τόσο καλά τη γλώσσα. Τώρα, όσο για την πρόκριση μένουν τρία ακόμα παιχνίδια και όλα είναι πιθανά. Η Μπεσίκτας νίκησε, έχουμε ίδιους πόντους, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα