Ντιναμό Μινσκ - Γκινγκάμπ 0-0

Gazzetta team
Ντιναμό Μινσκ - Γκινγκάμπ 0-0

bet365

Το Μινσκ αποδείχθηκε σημαντικό εμπόδιο για τη Γκινγκάμπ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0, αν και είχε φάσεις για γκολ!

Στη 2η θέση της βαθμολογίας πέρασε η Γκινγκάμπ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Ντιναμό στο Μινσκ. Βέβαια, το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, αφού οι Λευκορώσει είναι ο πιο αδύναμος κρίκος του ομίλου!

Οι Γάλλοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν τους Λευκορώσους και πήραν από την αρχή το πάνω χέρι. Μάλιστα, στο 11΄ ο Αλιουί είχε την πρώτη καλή φάση, αλλά νικήθηκε από τον Ιγκνάτοβιτς. Η Γκινγκάμπ προσπάθησε να απειλήσει, αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Μοναδική πηγή κινδύνου για τους γηπεδούχους ο Αλιουί ο οποίος είχε ακόμα μια καλή φάση, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει. Δυνατό ξεκίνημα και στο β' μέρος για τους Γάλλους, αλλά στο 51' ο Ιγκνάτοβιτς με εξαιρετική επέμβαση νίκησε τον Σορμπόν! Η Ντιναμό Μινσκ είχε ρίξει το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι, άντεξε την πίεση, ενώ στο 86' στάθηκε αρκετά τυχερή, αφού ο Μαντάν νικήθηκε από τον Ιγκνάτοβιτς στη μεγαλύτερη φάση του ματς.

Ντιναμό Μινσκ: Ιγνκάτοβιτς, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Βερετίλο, Κοντσεβόι, Βορόνκοφ (64’ Σίμοβιτς), Νίκολιτς, Φιγκεϊρέδο (80’ Κόρζουν), Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Ντζέντζε (56’ Ντιομαντέ).

Γκιγκάμπ: Λοσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουα, Σορμπόν, Σανκαρέ, Μποβί, Ματίς, Ντος Σάντος, Γιαταμπαρέ (80’ Ντιαλό), Αλιούι, Μαρβό (71’ Μαντάν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα