Τα είπαν Φύσσας-Κόλκα! (vid)

Τα είπαν Φύσσας-Κόλκα! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Τα είπαν Φύσσας-Κόλκα! (vid)

bet365

Τάκης Φύσσας και Γιόνας Κόλκα θυμήθηκαν την κοινή τους παρουσία στον Παναθηναϊκό και το γκολ του Φινλανδού επί του Ολυμπιακού την σεζόν 2002-2003!

Από την ημέρα που η κληρωτίδα έφερε την PSV στον δρόμο του Παναθηναϊκού, ο Γιόνας Κόλκα δήλωνε στο Gazzetta.gr την ικανοποίηση του για την ευκαιρία που θα έχει να πάρει... τζούρα από το «τριφύλλι». Ο Φινλανδός παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» βρίσκεται στον ολλανδικό σύλλογο ως προπονητής στις ακαδημίες και στην σημερινό καθιερωμένο γεύμα πριν την αναμέτρηση, είχε μία πολύ θερμή κουβέντα με τον Τάκη Φύσσα!

Εξάλλου, μαζί είχαν συνθέσει μία πολύ δυνατή αριστερή πτέρυγα την διετία 2001-2003 και όπως ήταν λογικό είχαν πολλά να πουν και να θυμηθούν.

Φύσσας και Κόλκα συζήτησαν και για τα ντέρμπι των «αιωνίων« ενόψει της Κυριακής, νώ μεταξύ άλλων θυμήθηκαν το προ 11ετίας 3-2, όπου είχαν αγωνιστεί αμφότεροι, με τον δεύτερο Κόλκα να σκοράρει κιόλας το νικητήριο τέρμα. Μάλιστα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού φρόντισε να τον… συγχαρεί ξανά για το γκολ του και γενικώς οι πλάκες ανάμεσα στους δύο είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα