Ο Φάμπιο Γκρόσο στο Gazzetta.gr!

Νίκος Μαρούδας
Ο Φάμπιο Γκρόσο στο Gazzetta.gr!

bet365

Ο προπονητής της ομάδας Νέων της Γιουβέντους και πρωταθλητής κόσμου με την Εθνική Ιταλίας το 2006, μιλάει στο gazzetta.gr!

Την ευκαιρία να συναντήσουμε έναν άνθρωπο που έχει γράψει την δική του ιστορία ως ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ιταλίας, είχαμε στο ματς των ομάδων Νέων του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους. Το gazzetta.gr βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο Ρέντη και μίλησε με τον Φάμπιο Γκρόσο, τον προπονητή, πλέον, των Νέων της Γιουβέντους, που με το δικό του πέναλτι το 2006 είχε χαρίσει το παγκόσμιο κύπελλο στην Ιταλία.

Ο Γκρόσο αναφέρθηκε στο παιχνίδι των ομάδων Νέων, στη δυναμική τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Γιουβέντους σε αυτό το επίπεδο, αλλά και στους δύο Έλληνες της «Μεγάλης Κυρίας» για τους οποίους μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια...

Φυσικά, ρωτήσαμε τον πρώην άσο της «Γιούβε» και της Εθνικής Ιταλίας για εκείνο το πέναλτι το 2006, όπως και για τους... μεγάλους του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους, αλλά ο Ιταλός αρνήθηκε ευγενικά να μιλήσει για κάτι άλλο πέρα του αγώνα των Νέων. Το ίδιο ίσχυσε και όταν αναφερθήκαμε στον συμπαίκτη του στην Εθνική Ιταλίας και νυν προπονητή του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο.

Καλησπέρα κ. Γκρόσο. Είστε ευχαριστημένος από το 1-1 με τον Ολυμπιακό και την εικόνα της ομάδας σας;
«Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα του αγώνα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαι χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα».

Το επίπεδο τόσο της Γιουβέντους, όσο και του Ολυμπιακού σε αυτές τις ηλικίες πόσο καλό είναι;
«Είναι μια καλή ομάδα ο Ολυμπιακός μας έβαλε δύσκολα. Διαθέτουμε και εμείς μια καλή ομάδα και καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σε αυτό το παιχνίδι. Οπότε μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι».

Στην Γιουβέντους αγωνίζονται δύο Έλληνες, ο Τάσος Δώνης και ο Άλμπερτ Ρούσσος. Θα μας πείτε για το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται πλέον;
«Πρόκειται για δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Έκαναν ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Και ο Τάσος και ο Άλμπερτ έχουν τις δυνατότητες και ελπίζω να κάνουν μια καλή καριέρα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα