Μίτσελ: «Δεν νικάνε πολλοί τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο »

Gazzetta team
Μίτσελ: «Δεν νικάνε πολλοί τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο »

bet365

Ο Μίτσελ μίλησε στον Cadena Ser για τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους, κάλεσε ξανά τον Ντελ Μπόσκε να... δει τον Ρομπέρτο, ενώ τόνισε πως έγινε ένα μεγάλο, όχι όμως καθοριστικό βήμα για την πρόκριση.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι: «Νικήσαμε τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο κι αυτό δεν μπορούν να το καυχιούνται πολλοί», τονίζοντας για μία ακόμα φορά πως: «Είμαστε ενθουσιασμένοι».

Σχετικά με τη μάχη της πρόκρισης, ο Ισπανός προπονητής σημείωσε πως: «Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά όχι καθοριστικό. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά έχουμε φέρει τον όμιλο σε μια δύσκολη κατάσταση. Θα παίξουμε ένα ακόμη ματς στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία».

Παράλληλα ο Μίτσελ αποθέωσε ξανά τον Ρομπέρτο, τονίζοντας ότι θα πρέπει να κληθεί στην εθνική Ισπανίας: «Δύο από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα, ο Μοράτα και ο Ρομπέρτο, ήταν Ισπανοί, αλλά ειδικά ο δικός μας ήταν εντυπωσιακός κι έκανε σπουδαία εμφάνιση. Πιστεύω πως αξίζει να κληθεί στην εθνική από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε σαν επιβράβευση», δήλωσε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα