Εuropa League: Αϊντχόφεν - Παναθηναϊκός

Γιώργος Βροντάκης
Εuropa League: Αϊντχόφεν - Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανακάμψει απόψε στην Ολλανδία απέναντι στην Αϊντχόφεν (22:05, NS2) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι πράσινοι δεν έχουν ακόμα βαθμό στον όμιλο και ευελπιστούν να κάνουν σεφτέ στην Ολλανδία. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει το τριφύλλι με σύστημα 4-3-2-1.

Ο Στιλ αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Νάνο, ο Τριανταφυλλόπουλος δεξί μπακ και ο Κουτρουμπής με τον Σίλντενφελντ θα αποτελέσουν τους κεντρικούς αμυντικούς. Ο Λαγός αμυντικός μέσος, έχοντας μπροστά του Ζέκα και Δώνη στην μεσαία γραμμή. Σε ελεύθερο ρόλο ο Ντίνας με τον Ατζαγκούν και στην κορυφή ο Καρέλης, ενώ θέση διεκδικεί και ο Πέτριτς.

Από την άλλη πλευρά, η Αϊντχόφεν του Φιλίπ Κοκού δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-3-3 . Ο Ζόετ θα είναι στην εστία, έχοντας στόπερ τους Ρεκίκ και Μπρούμα. Δεξί μπακ θα είναι ο Αριας και αριστερό ο Βίλεμς. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Χέντριξ, Φλόετ και Μάχερ, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Λοκάντια, Ζοζεφσούν και Νάρσινγκ .

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα