Ο ιταλικός Τύπος για το Ολυμπιακός - Γιουβέντους

Θοδωρής Βασίλης
Ο ιταλικός Τύπος για το Ολυμπιακός - Γιουβέντους

bet365

Η ήττα της Γιουβέντους από τον Ολυμπιακό είναι πρώτο θέμα στις ιταλικές εφημερίδες οι οποίες στέκονται στην άσχημη εικόνα των «μπιανκονέρι», αλλά και στον Ρομπέρτο.

Αναλυτικά:

Gazzetta Dello Sport: «Ελληνικό… κρίμα. Η Γιουβέντους έχασε στην Αθήνα από το γκολ του Κασάμι και τις αποκρούσεις του Ρομπέρτο. Άργησε να ξυπνήσει, πολιόρκησε τον Ολυμπιακό, αλλά έχασε και πάλι στην Ευρώπη. Πλέον η κατάσταση έχει γίνει περίπλοκη».

Tuttosport: «Στοιχειωμένη! Τρελό νοκ άουτ για τη Γιουβέντους στην Αθήνα. Αγνώριστη και πάλι στο Champions League, έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο και στη συνέχεια έχασε μια σειρά από απίστευτες ευκαιρίες».

Corriere Dello Sport: «Εφιάλτης στην Ευρώπη για τη Γιούβε. Μια ακόμη ήττα μετά τη Μαδρίτη. Πλέον η κατάσταση για την πρόκριση έχει γίνει δύσκολη. Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο και μετά φουλ επίθεση με πολλές χαμένες ευκαιρίες».

La Stampa: «Κι άλλη ήττα για τη Γιούβε. Η πρόκριση στους ‘16’ σε κίνδυνο. Οι ‘μπιανκονέρι’ έχασαν στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό, με τον τερματοφύλακα των Ελλήνων να αποσοβεί την ισοφάριση».

Metro: «Δύσκολα τα πράγματα. Η Γιουβέντους έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο κι έχασε στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα