Αστέρας είναι, ονειρεύεται...

Μάκης Σταθάτος
Αστέρας είναι, ονειρεύεται...

bet365

Το δικό του όνειρο θέλει να ζήσει ο Αστέρας Τρίπολης που αντιμετωπίζει στην Τότεναμ στο Λονδίνο (22:05, ΑΝΤ1) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Μπεσίκτας και την εντός έδρας νίκη επί της Παρτιζάν, αλλά και τις εμφανίσεις του στα προκριματικά, η ομάδα της Αρκαδίας θέλει να τρελάνει για μια ακόμα φορά την Ευρώπη, κόντρα στην Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ο Αστέρας απολαμβάνει την κορυφή του ομίλου του με 4 βαθμούς έπειτα από δύο αγωνιστικές και θα ψάξει το θαύμα με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει ψηλά.

Ο Στάικος Βεργέτης θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και τον Κοσίτσκι κάτω από τα δοκάρια, αμυντικό δίδυμο τους Σανκαρέ, Ζησόπουλο, τον Λούι δεξιά και τον Παντελιάδη αριστερά. Στην τριάδα των χαφ θα ξεκινήσουν οι Μουνάφο, Τσοκάνης και Ουσέρο, ενώ στην επίθεση οι Μάσα και Ρόλε θα πλαισιώσουν τον Μπαράλες.

Την αποστολή του Αστέρα συμπληρώνουν οι Θεοδωρόπουλος, Γιαννιώτης, Νικο, Μπαντιμπανγκά, Μπακασέτας και Κυριακόπουλος. Εκτός έμειναν οι Κουρμπέλης και Γκοιάν.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα παρατάξει την Τότεναμ με το 4-3-3. Η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους Φορμ (τερματοφύλακας), Φάσιο, Κίρικες (στόπερ), Ντάιερ (δεξί μπακ), Ντέιβις (αριστερό μπακ), Ντεμπελέ, Σταμπουλι, Παουλίνιο (χαφ), Λένον, Τάουνσεντ, Κέιν (επίθεση).

Την αποστολή των Λονδρέζων συμπληρώνουν οι Γιορίς, Ρόουζ, Βερτόνγκεν, Καμπουλ, Έρικσεν, Λαμέλα, Τσάντλι, Μέισον, Σολδάδο και Αντεμπαγιόρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα