«Ελληνική τραγωδία»

Gazzetta team
«Ελληνική τραγωδία»

bet365

Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει Ολυμπιακό, Ρομπέρτο και τα... χώνει στη Γιουβέντους που ήταν «κοιμισμένη» για εξήντα λεπτά. «Δύσκολη η πρόκριση για Γιουβέντους» τονίζουν.

Gazzetta dello Sport: Η Γιουβέντους ξύπνησε αργά. Για τη μοίρα του ματς αποφάσισε ο Κασάμι και ο μεγάλος Ρομπέρτο! Η πιο κρίσιμη πρόκληση είναι στο Τορίνο με τους Ελληνες.

Tuttosport: Ελληνική τραγωδία! Ο Κασάμι καταδίκασε τη Γιουβέντους, η οποία για μια ώρα... κοιμόταν! Ο Ρομπέρτο ήταν το αστέρι της βραδιάς και ο Αλέγκρι έδειξε πως δεν έχει επιρροή στην ομάδα.

Corriere dello Sport: «Γιούβε, πικρό το Champions League. Γιορτάζει ο Ολυμπιακός»

Τuttomercatoweb: «H Γιουβέντους ακόμα πιο κάτω στο Champions League. Στην Ελλάδα το ματς έκρινε ο Κασάμι»

La Stampa: Ήττα για Γιούβε, δυσκολεύει ο δρόμος για το Champions League. Μεγάλο ματς από τον Ρομπέρτο ο ο οποίος μαζί με τον Κασάμι έκριναν τη μοίρα του ματς

repubblica: «Η Γιουβέντους έχασε στην Αθήνα και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Στο β' μέρος πολιόρκησε τον Ολυμπιακός, αλλά ο Ρομπέρτο έσωσε τον Ολυμπιακό. Ανηφόρα στον δρόμο για τα νοκ άουτ»

Goal. com: «Κασάμι ο ήρωας του ματς. Αθήνα, η μοιραία για την Κυρία. Η Γιουβέντους έπεσε στην Αθήνα με ένα υπέροχο γκολ του Κασάμι»

ΑS: «Το γκολ του Κασάμι έβαλε πολύ δύσκολα στη Γιουβέντους. Οι Ιταλοί με τρεις βαθμούς είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση»

Marca: «Ο Ρομπέρτο έκανε τεράστιο ματς και ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γιουβέντους με τον εξαιρετικό Ισπανό»

lequipe: Ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση της Γιουβέντους στο τελευταίο τέταρτο και πήρε μια δίκαιη νίκη. Δύσκολη η πρόκριση για τη Γιουβέντους θα τα παίξει όλα για όλα στο Τορίνο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα