Οι... ακτίνες του θριάμβου!

Gazzetta team
Οι... ακτίνες του θριάμβου!

bet365

Ένας απίστευτος Ρομπέρτο έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό να είναι ανίκητος. Το gazzetta.gr... ακτινογραφεί τόσο τον Ρομπέρτο, όσο και τους υπόλοιπους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Ρομπέρτο: Αυτός ήταν ο Ρομπέρτο που όλοι θαύμασαν την περσινή χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο Ισπανός ήταν από τους παίκτες κλειδιά για την πρόκριση από την φάση των ομίλων. Και κόντρα στην «Μεγάλη Κυρία» ο Ρομπέρτο ήταν ανίκητος, πραγματοποιώντας εξαιρετικές αποκρούσεις, σε μια πραγματικά μαγική βραδιά.

Μασουακού: Το γνωστό... μηχανάκι από αριστερά, δεν έχασε σχεδόν καμία μάχη από τους αντιπάλους του, αναγκάζοντας στο δεύτερο ημίχρονο τους Ιταλούς να παίζουν συνέχεια απότην άλλη πλευρά.

Μποτία: Με τις τελευταίες εμφανίσεις του πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν πως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, θα ήταν η... μαύρη τρύπα στο κέντρο της άμυνας. Ωστόσο ο ίδιος ο Μποτία τους διέψευσε όλους, πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση με τους Πειραιώτες. Νικητής σε κάθε μονομαχία, χωρίς το παραμικρό λάθος, έδωσε απαντήσεις.

Αμπιντάλ: Σε αντίθεση με τον Μποτία, η καλή εμφάνιση του Αμπιντάλ δεν μπορείς να πεις πως ήταν έκπληξη, ακόμα και αν ο Γάλλος αμυντικός έχασε κάποιες προπονήσεις τις τελευταίες μέρες. Η εμπειρία του όμως στα δύσκολα φάνηκε, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του.

Ελαμπντελαουΐ: Στο πρώτο ήταν καλύτερος, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες, ωστόσο στο δεύτερο οι Ιταλοί άρχισαν να παίζουν περισσότερο από το μέρος του και είχε σημαντικά προβλήματα, τα οποία χάρη στον Ρομπέρτο και στις επεμβάσεις του δεν στοίχησαν στον Ολυμπιακό.

Εντινγκά: Άρχοντας στον χώρο του κέντρου, δεν άφησε στους πολυδιαφημισμένους μέσους της Γιουβέντους να κάνουν παιχνίδι, αν και μετά το 70' έχασε δυνάμεις, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να βρίσκουν χώρο και να κάνουν περισσότερες επιθέσεις.

Μιλιβόγεβιτς: Γνωστό μηχανάκι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσα χιλιόμετρα έκανε και στο συγκεκριμένο ματς. Ο Σέρβος ήταν συνεχώς στις φάσεις και συνέβαλε και αυτός στα μέγιστα στην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.

Μανιάτης: Στο 4-2-3-1 ο Μανιάτης αγωνίστηκε δεξιά και έκανε αυτό που ήθελε ο προπονητής του. Μαχητής κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και μπορεί επιθετικά να μην βοήθησε, αλλά αυτό έτσι και αλλιώς δεν ήταν κάτι που περίμενε και ο ίδιος ο Μίτσελ.

Κασάμι: Στην φάση του γκολ έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο μπάλα ξέρει, νικώντας έναν τεράστιο τερματοφύλακα όπως ο Μπουφόν. Συνολικά πάντως ο Κασάμι ήταν εξαιρετικός κρατώντας μπάλα και δείχνοντας πως μπορεί να γίνει ηγέτης του Ολυμπιακού.

Τσόρι: Αν δεν ήταν ο Ρομπέρτο, θα ήταν αυτός ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Πραγματικά ήταν απολαυστικός σήμερα ο Ντομίνγκες, οργανώνοντας μαεστρικά την ομάδα του, σε μια μαγική εμφάνιση. Θα μπορούσε να πετύχει και ένα τέρμα, αλλά στάθηκε άτυχος στο φάουλ που έδιωξε εντυπωσιακά ο Μπουφόν.

Μήτρογλου: Μια κίνηση και φτάνει για τον Μήτρογλου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν είχε κάνει κάτι σπουδαίο στο ματς, αλλά η πάσα στον Κασάμι ήταν εντυπωσιακή και αυτή που ουσιαστικά έκρινε το ματς, γιατί με το γκολ αυτό ήρθε η νίκη για τους Πειραιώτες.

Αφελάι: Όσο μπήκε έκανε αυτό που ήθελε ο Μίτσελ. Δηλαδή κράτησε την μπάλα όσο έπρεπε και βοήθησε με τον τρόπο του.

Φουστέρ: Στον χρόνο που έπαιξε δεν μπορεί να κριθεί, όπως και ο Γιαννούλης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα