Κανονικά οι Μανιάς, Ίλιτς

Gazzetta team
Κανονικά οι Μανιάς, Ίλιτς

bet365

Οι Μανιάς, Ίλιτς υποβλήθηκαν σε μαγνητική, αυτή έδειξε ότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα και έλαβαν κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ευχάριστα νέα είχε από τους Μανιά και Ίλιτς ο Γιάννης Πετράκης. Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Έτσι, έλαβαν κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού των Ηπειρωτών. Αντίθετα, ο Κοροβέσης απουσίασες, καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης, Βασίλη Αλεξίου. Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε επιθετική τακτική και τελειώματα φάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα