Κανονικά οι Μανιάς, Ίλιτς
Ευχάριστα νέα είχε από τους Μανιά και Ίλιτς ο Γιάννης Πετράκης. Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.
Έτσι, έλαβαν κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού των Ηπειρωτών. Αντίθετα, ο Κοροβέσης απουσίασες, καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης, Βασίλη Αλεξίου. Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε επιθετική τακτική και τελειώματα φάσεων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
