Νοκ αουτ ο Μακ (vid)

Νοκ αουτ ο Μακ (vid)

Gazzetta team
Νοκ αουτ ο Μακ (vid)

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Φιορεντίνα. Αγώνας δρόμου να προλάβει το ματς με την Βέροια.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δοκίμασε το πόδι του στην απογευματινή προπόνηση προκειμένου να είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ρόμπερτ Μακ είναι εκτός του παιχνιδιού με την Φιορεντίνα και πλέον η προσπάθειά όλων στον ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στο να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής (26/10) με αντίπαλο τη Βέροια. Ο Σλοβάκος είναι και το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ πλην του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας με τον τεχνικό του Δικεφάλου να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην τακτική και στις στημένες φάσεις τόσο από πλευράς αντιμετώπισης όσο κι από πλευράς εκμετάλλευσης. Το πρωί της Πέμπτης στις 11:30 οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα