Ντούνης, Πεταυράκης στην Original 21!

Ντούνης, Πεταυράκης στην Original 21!

Γιώργος Τσακίρης
Ντούνης, Πεταυράκης στην Original 21!

bet365

Στο κλαμπ της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ στα Χανιά θα βρεθούν αύριο στις 21.00 οι δυο ποδοσφαιριστές...

Η αποστολή της ΑΕΚ όπως είναι λογικό και γνωστό ταξιδεύει αύριο στα Χανιά προκειμένου την επόμενη μέρα (την Παρασκευή δηλαδή) να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της Football League (στις 18:00, OTE TV).

Οι οπαδοί – φίλοι της Ένωσης στα Χανιά, αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη, εκτός από την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και φέτος την αγαπημένη τους ομάδα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους (δυο φορές αφού η ΑΕΚ θα παίξει και στο Ρέθυμνο), μπορούν αύριο στο κλαμπ της Original 21 να συναντήσουν δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι Ντούνης και Πεταυράκης θα βρίσκονται στις 21:00 στο κλαμπ της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ που στεγάζεται στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αποκορώνου, 200 μέτρα από την κλειστή αγορά (κοινώς στο κέντρο της πόλης), προκειμένου να μιλήσουν με τους οπαδούς της Ένωσης, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να υπογράψουν (σε όσους το επιθυμούν φυσικά) αυτόγραφα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ανέστη, Βούρα, Αραβίδη, Γεωργέα, Γροντή, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μάνταλο, Μπακάκη, Μ. Ντούνη, Πεταυράκη, Πλατέλλα, Ρόβα, Σαρρή, Σβάρνα, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα