Η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Philips Stadion

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Philips Stadion

Νίκος Αθανασίου
Η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Philips Stadion

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Αιντχόβεν. 4-3-2-1 και αλλαγές σε πρόσωπα ετοιμάζει ο Αναστασίου.

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον... τελικό με την Αιντχόβεν το βράδυ της Πέμπτης. Το «τριφύλλι» θέλει πάση θυσία έστω και τον βαθμό και ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να... επιστρατεύσει το 4-3-2-1. Ένα σύστημα που είχε δοκιμάσει με επιτυχία και στο φιλικό με την Μπασακσεχίρ στο διάστημα της διακοπής.

Παράλληλα, θα υπάρξουν και δεδομένα αλλαγές σε πρόσωπα της ενδεκάδας ενόψει και του «αιωνίου» ντέρμπι την Κυριακή στο Φάληρο.

Ο «Ολλανδός» δεν άνοιξε τα χαρτιά του και μόνο... πρόβλεψη μπορεί να γίνει. Ο Στιλ κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Νάνο, ο Τριανταφυλλόπουλος δεξί μπακ και ο Κουτρουμπής με τον Σίλντενφελντ στα στόπερ. Ο Λαγός αμυντικός μέσος, έχοντας μπροστά του Ζέκα και Δώνη στην μεσαία γραμμή.Σε ελεύθερο ρόλο ο Ντίνας με τον Ατζαγκούν και στην κορυφή ο Καρέλης. Θέση διεκδικεί και ο Πέτριτς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα