Πρόβλημα με Βούκιτς στη Βέροια

Πρόβλημα με Βούκιτς στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Πρόβλημα με Βούκιτς στη Βέροια

bet365

Πρόβλημα με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς προέκυψε στη Βέροια, καθώς υπέστη υποτροπή, αφού ένιωσε εκ νέου τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Χάνει τον ΠΑΟΚ.

Ούτε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη Βέροια ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Αυτό διότι ο Σέρβος υπέστη υποτροπή. Ο 35χρονος επιθετικός μέσος είχε ενοχλήσεις, προσπάθησε να μπει στις προπονήσεις, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ένιωσε εκ νέου τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Γι' αυτό, υποβλήθηκε σε υπέρηχο, τα αποτελέσματα του οποίου θα δείξουν αύριο το μέγεθος της ζημιάς, το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός, καθώς και το αν θα χρειαστεί να κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Έτσι, θα χάσει πιθανότατα το παιχνίδι με την πρώτην ομάδα του.

Όλα καλά με Καντιμοίρη

Όσον αφορά τον Γιώργο Καντιμοίρη, υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία ήταν καθαρή και στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μετά το τράβηγμα στον δικέφαλο που ένιωσε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, ο γκολκίπερ του συλλόγου της Ημαθίας θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γκρανέρο για την αναμέτρηση της Κυριακής (26/10) στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα