«Πρόκληση αν είναι Σπάθας και Μάνταλος»

Gazzetta team
«Πρόκληση αν είναι Σπάθας και Μάνταλος»

bet365

Ούτε να ακούσουν για Σπάθα και Μάνταλο δεν θέλουν στον Παναθηναϊκό με κύκλου του «τριφυλλιού» να κάνουν λόγο για πρόκληση αν κάποιος από τους δύο είναι στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» κύκλοι με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν τους Ηλία Σπάθα και Σταύρο Μάνταλο να είναι μέσα στους υποψήφιους για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης ανέφεραν: «Αυτά τα ονόματα, στο άκουσμά τους και μόνο, είναι αρκετά για να ανασύρουν δυσάρεστες μνήμες στον Παναθηναϊκό κόσμο, εξαιτίας του… βεβαρυμένου παρελθόντος τους.

Η πιθανότητα να επαληθευτούν οι φήμες αποτελεί πρόκληση και προφανώς ο Παναθηναϊκός περιμένει μια διαιτησία έντιμη, που να είναι 50-50, όπως άλλωστε πρέπει να είναι και σε κάθε παιχνίδι!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα