Μπακάκης: «Στην ΑΕΚ ολοκληρώνεσαι»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Στην ΑΕΚ ολοκληρώνεσαι»

bet365

Για το πέρασμά του από τα Χανιά μίλησε ο Μιχάλης Μπακάκης ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΑΟΧ, σημειώνοντας ωστόσο πως στην Ένωση μπορεί να ολοκληρωθεί σαν επαγγελματίας.

Ο δεξιός μπακ του Δικεφάλου θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα που αγωνίστηκε τη σεζόν 2011-12 κερδίζοντας την άνοδο στην Football League και του έδωσε τελικά την ευκαιρία της καθιέρωσης στον Παναιτωλικό. Σε δηλώσεις του στα "Χανιώτικα Νέα" εξέφρασε την ελπίδα του να τον υποδεχτεί "θερμά" ο κόσμος των Χανίων, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα σελίδα στην καριέρα του, με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

«Τα Χανιά ήταν ένα σκαλοπάτι για την καριέρα μου και πιστεύω πως τώρα που θα γυρίσω ο κόσμος θα είναι πολύ ζεστός προς το πρόσωπό μου και θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αν το εισπράξω αυτό. Εννοείται πως παρακολουθώ την ομάδα. Έχω κάνει πολλούς φίλους από εκείνη την χρονιά. Είναι μια ομάδα που με βοήθησε και εύχομαι πάντα να πετυχαίνει τους στόχους της», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τη δύσκολη σεζόν στον ΑΟΧ:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά… Με τον ΑΟΧ τότε είχαμε πολλές δυσκολίες αλλά ευτυχώς είχαμε καταφέρει τον στόχο μας και η χρονιά είχε βγει πετυχημένη».

Ενώ για την παρουσία του στους "κιτρινόμαυρους" είπε πως: «Το να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι πραγματικά κάτι το πολύ ωραίο… Μαζί με τον εξαιρετικό της κόσμο, ο κάθε ποδοσφαιριστής ολοκληρώνεται σαν επαγγελματίας».

Όσο για το παιχνίδι της Παρασκευής ανέφερε: «Ο ΑΟΧ είναι μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα, είναι από τα φαβορί της κατηγορίας. Εμείς θα έρθουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα