Ανέβασε ρυθμούς ο Φάμπιο

Ανέβασε ρυθμούς ο Φάμπιο

Μάκης Σταθάτος
Ανέβασε ρυθμούς ο Φάμπιο

bet365

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Σα Πίντο εν όψει της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Εργοτέλη, ωστόσο ο Πορτογάλος είδε τον Φάμπιο να ανεβάζει ρυθμούς.

Η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Εργοτέλη συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση. Τα προβλήματα για τον Σα Πίντο είναι αρκετά κυρίως σε ότι αφορά στην επίθεση της ομάδας του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ναπολεόνι, Κούρος, Φάμπιο με τη διαφορά ότι ο τελευταίος γυμνάστηκε σε πιο έντονο ρυθμό. Γυμναστήριο και πισίνα έκαναν οι Παπάζογλου, Μπρίτο. Πριν από την προπόνηση υποβλήθηκε σε αιματολογικό έλεγχο το β΄ γκρουπ των ποδοσφαιριστών.

Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών θα βρεθεί στο 13ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια του αγώνα με τον Εργοτέλη. Την αντιπροσωπεία θα αποτελέσουν οι Ανδρέας Τάτος, Βασίλης Μπάρκας, Κυριάκος Κιβρακίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα