Aνακοινώθηκε η «καμπάνα» στον Ηρόδοτο

Gazzetta team
Aνακοινώθηκε η «καμπάνα» στον Ηρόδοτο

bet365

Εκδικάστηκε η υπόθεση για το τραγικό συμβάν στον αγώνα Ηρόδοτος - Εθνικός και αποφασίστηκε η ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών στον Ηρόδοτο, 10 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, απαγόρευση μεταγραφών για φέτος και χρηματική ποινή 2.500 ευρώ.

Η αποτελούμενη από μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ (Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλης Τοπολιάτης και Γιώργος Γκιρτζίκης) Ειδική Επιτροπή της Ομοσπονδίας που συγκροτήθηκε για να εκδικάσει σε πρώτο βαθμό την υπόθεση σχετικά με το τραγικό συμβάν στον αγώνα Γ΄ Εθνικής Ηρόδοτος-Εθνικός, εξέδωσε την εξής απόφαση:
Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο Π.Α.Σ.Α. Ηρόδοτος τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει σε αυτό:

α. Ποινή αφαίρεσης δεκαπέντε (15) βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχει.

β. Ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές δέκα (10) αγωνιστικών ημερών.

γ. Απαγόρευση μετεγγραφών μέχρι λήξεως της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

δ. Χρηματική ποινή 2.500 ευρώ.

Παραπέμπει την από 16.9.2014 ένσταση του αθλητικού σωματείου «Εθνικός Πειραιώς» στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, για εκδίκαση και έκδοση αποφάσεως επ’ αυτής και μόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα