Λοράν Μπλαν: «Ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κερδίσει»

Λοράν Μπλαν: «Ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κερδίσει»

Gazzetta team
Λοράν Μπλαν: «Ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κερδίσει»

bet365

Ο Λοράν Μπλαν ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη τύπου και τόνισε πως ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να είχε κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ανακουφισμένος με τους τρεις βαθμούς της νίκης εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Λοράν Μπλαν, ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτές οι νίκες είναι απόλαυση. Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο όμως η ομάδα μου δεν τα παράτησε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κερδίσει, όπως κι εμείς, στο τέλος τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Η ομάδα μου ήταν αισιόδοξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ οργανωμένη ομάδα και επικίνδυνη επιθετικά. Είναι στην κρίση σας αν την αξίζαμε την νίκη ή όχι όμως αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η νίκη».

Για τον Καβάνι: «Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε ατομικά για τον κάθε παίκτη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν αλλά και την ομάδα. Ο Καβάνι είναι ένας παίκτης που είχε έλλειψη αυτοπεποίθησης τν τελευταίο καιρό και αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει στην συνέχεια».

Για το αν πέρασε εφιαλτικές στιγμές: «Βρίσκω τραβηγμένο το εφιαλτικές στιγμές. Πέρσι η ομάδα ήταν καλύτερη σε σχέση με φέτος. Έπαιξε ρόλο το Παγκόσμιο, η απουσία του Ιμπραίμοβιτς. Είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και βρήκαμε τις δικές μας ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι».

Για την διαφορά στο ματς της Παρί: «Ήταν δύσκολο το ματς με Μπαρτσελόνα όπως και απόψε. Δεν μπορούν να συγκριθούν τα δύο παιχνίδια, έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία. Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να παίξει κλειστά και με αντεπιθέσεις. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ οργανωμένη. Αν δεν σκοράρεις γρήγορα σε τέτοια ματς θα τα βρεις σκούρα όπως έγινε κι απόψε».

Για την συνέχεια: «Ξέρουμε ότι δεν κάναμε ένα μεγάλο ματς όμως ξέρουμε τι θα κρατήσουμε και είναι οι τρεις βαθμοί. Απόψε αγωνιστήκαμε με παίκτες που δεν ήταν 100% . Δεν είμαστε στο τοπ επίπεδο μας όμως τέτοιες νίκες θα μας κάνουν καλό για την συνέχεια».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα