Δώνης: «Είχα καιρό να στεναχωρηθώ τόσο...»

Gazzetta team
Δώνης: «Είχα καιρό να στεναχωρηθώ τόσο...»

bet365

Πολύ στεναχωρημένος από την ήττα και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ήταν ο Γιώργος Δώνης μετά το ματς κόντρα στην Παρί.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την ήττα από την Παρί, θεωρόντας άδικο το αποτέλεσμα και μίλησε για τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του πριν δεχτεί το τέρμα από την Παρί. Επίσης, τόνισε πως τόσο πολύ είχε να στεναχωρηθεί από τον τελικό με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Αναλυτικά:

«Δεν πρέπει να μιλάμε για τύχη. Δεν έχω πιστέψει ποτέ στην τύχη. Όταν φτιάχνεις τόσες ευκαιρίες και τους φέρνεις σε τόσο δύσκολη θέση όμως δεν σκοράρεις τότε ακόμη και με μια φάση, μια κόντρα μπορεί να το πληρώσεις. Παίξαμε σωστά και όπως παίζαμε πιστέψαμε ότι είχαμε το προβάδισμα για την νίκη όμως στο τέλος το πληρώσαμε.

Το κυνηγούσαμε το γκολ σε όλο το Β' Ημίχρονο. Ο Μοράις προερχόταν από τραυματισμό, έδωσε ότι είχε και αντικαταστάθηκε. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, φτιάξαμε φάσεις. Ο αντίπαλος μας απείλησε λίγες φορές όμως σε μια φάση που χάσαμε την μπάλα στο κέντρο έγινε το κακό.

Είχα καιρό να στεναχωρηθώ τόσο σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι, θυμάμαι από το ματς Κυπέλλου στον τελικό με τον Ολυμπιακό έχω να νιώσω έτσι. Είμαστε ικανοποιημένοι για αυτά που κάναμε στο γήπεδο όμως αυτό που μένει στο τέλος είναι ο νικητής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα