Ενοχλήσεις ο Μανιάς

Gazzetta team
Ενοχλήσεις ο Μανιάς

bet365

Ο Μιχάλης Μανιάς έχει ενοχλήσεις στη μέση, έκανε θεραπεία και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε μαγνητική. Ατομικό ο Κοροβέσης, κανονικά ο Ίλιτς.

Ένα πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα από το χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Μιχάλης Μανιάς έχει ενοχλήσεις στη μέση, έκανε θεραπεία και την Τετάρτη (22/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Από την πλευρά του, ο Κοροβέσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Καλλονή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους έπαιξαν χθες και αγωνιστικά παιχνίδια για τους υπόλοιπους.

Τέλος, κανονικά έλαβε μέρος στην προπόνηση ο Ίλιτς, με τον Σέρβο να τίθεται και πάλι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, αφού απουσίασε από την αναμέτρηση της Δευτέρας (21/10).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα