Πονάει ο Μακ

Πονάει ο Μακ

Gazzetta team
Πονάει ο Μακ

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ προσπάθησε να δοκιμάσει το πόδι του στη σημερινή (21/10) προπόνηση όμως πονούσε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία στο γυμναστήριο. Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιώργος Τζαβέλλας όπου έκανε ασκήσεις και με την μπάλα.

Χωρίς τον Ρόμπερτ Μακ όπως δείχνουν τα πράγματα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Φιορεντίνα. Ο Σλοβάκος δοκίμασε το δεξί πόδι του όπου δέχτηκε γονατιά στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ωστόσο, πονούσε ακολούθησε θεραπεία στο γυμναστήριο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στην προπόνηση της Τετάρτης θα κάνει άλλη μια προσπάθεια να διαπιστώσει την αντίδραση του οργανισμού του κι αν αισθάνεται καλύτερα θα τεθεί στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη , ειδάλλως θα προφυλαχτεί εν όψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το ματς της 3ης αγωνιστικής του Europa League. Το πρόγραμμα που διήρκεσε λίγο παραπάνω από μία ώρα περιελάμβανε δουλειά στα γεμίσματα και τα τελειώματα κι έκλεισε με διπλό σε μικρό χώρο. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέβασε ρυθμούς στην αποθεραπεία του και για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς έκανε ασκήσεις με μπάλα.
Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας με την προπόνηση τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου. Νωρίτερα στις 17:30 ο Αγγελος Αναστασιάδης κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Φιορεντίνα Βιτσέντσο Μοντέλα θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου. Η ιταλική ομάδα επέλεξε να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στις εγκαταστάσεις της στη Φλωρεντία πριν από την αναχώρησή της για Θεσσαλονίκη.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα