ΤΣΣΚΑ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2

ΤΣΣΚΑ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2

ΤΣΣΚΑ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2

bet365

Η Σίτι πλήρωσε την εικόνα μικρής ομάδας στο β΄ μέρος και η... παράσταση του Ντουμπιά έφερε την ανατροπή (2-2) για την ΤΣΣΚΑ στην άδεια «Χίμκι Αρίνα». Ισοπαλία για... αντίο και για τις δυο!

Το έκανε κι αυτό η Σίτι! Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων στην παγωμένη, αλλά και άδεια λόγω τιμωρίας «Χίμκι Αρίνα» είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά στο β' μέρος... κατέρρευσε. Χρυσή αλλαγή ο Ντουμπιά, πέτυχε δυο, ενώ το πέναλτι που κέρδισε ήταν για... όσκαρ! Η ΤΣΣΚΑ έκανε την ανατροπή (2-2), αν και ο βαθμός δεν βοηθά καμία από τις δυο. Πρώτο γκολ για Νάτχο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην άδεια λόγω τιμωρίας «Χίμκι Αρίνα», η Σίτι ήταν αυτή που μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς, ωστόσο η κατοχή δεν ήταν ουσιαστική. Οι παίκτες του Πελεγκρίνι αδυνατούσαν να βρουν διαδρόμους για την εστία του Ακινκέεβ και μόνο με σουτ προσπαθούσαν να απειλήσουν. Η προσπάθεια του Ζαμπαλέτα στο 13' και του Μίλνερ στο 23' δεν έφεραν κάτι θετικό, ωστόσο η άμυνα της ΤΣΣΚΑ μετά το... 25' άρχισε τα δώρα! Στο 29' ο Σίλβα έσπασε πολύ ωραία στον Τζέκο, ο Βόσνιος έστρωσε για τον Αγουέρο και ο Αργεντίνος πολύ εύκολα πέτυχε το 1-0. Αυτό ήταν και το 5ο του τέρμα κόντρα στους Μοσχοβίτες. Οι γηπεδούχοι τα έχασαν και στο 35' ο Βασίλι Μπερεζούτσκι έδωσε την ευκαιρία για δεύτερο γκολ, αλλά ο Τζέκο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αμυνα παιδική χαρά της ΤΣΣΚΑ και στο 38' ήρθε το 2-0 για τη Σίτι. ο Ζαμπαλέτα (πιθανό να ήταν σε θέση οφσάιντ) έκανε την κεφαλιά στον Αγουέρο, ο Αργεντίνος την ασίστ στον Μίλνερ και αυτός εύκολα με προβολή βρήκε δίχτυα έπειτα από 304 ημέρες (21/12/2013). Ολα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει στο 39', αλλά ο Μίλνερ σε ανεπανάληπτη ευκαιρία έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!

Ο Λεονίντ Σλούτσκι τα έπαιξε όλα για όλα στο β' μέρος, ο Ντουμπιά πήρε τη θέση του Αλεξέι Μπερεζούτσκι και η ΤΣΣΚΑ άρχισε την πίεση. Η Σίτι είχε μείνει στο α' 45λεπτο και ο Πελεγκρίνι... αδυνατούσε να δει πως η ομάδα του δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ο Νάτχο έμοιαζε απελευθερωμένος, ο Μούσα ήταν εξαιρετικός από αριστερά και η τριπλέτα των γηπεδούχων έφερε την ανατροπή. Στο 65΄ο Ισραηλινός έσπασε για τον Μούσα και από τη σέντρα του ο Ιβοριανός φορ πέτυχε το 2-1. Η αντίδραση του Πελεγκρίνι ήταν να βγάλει Τζέκο, Σίλβα και το... πλήρωσε ακριβά. Ο Ντουμπιά στο 86' σε μια εξαιρετική παράσταση πήρε πέναλτι από το πουθενά, μιας και ο Κολάροφ δεν τον βρήκε ποτέ και ο Νάτχο από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 2-2.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα