Αγωνία για Λόρια

Gazzetta team
Αγωνία για Λόρια

bet365

Πρόβλημα στο γόνατο για τον Γκιόργκι Λόρια με το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ να έχει πέσει επάνω του προκειμένου να προλάβει την σημαντική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ.

Όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο έπεσε κάτω κρατώντας το γόνατό του, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους του «τριφυλλιού», αλλά και αντιδράσεις από τους «πράσινους», που φώναζαν για... θέατρο. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Γκεόργκι Λόρια αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γόνατο, καθώς μόλις επέστρεψε στο Ηράκλειο υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε πως υπάρχει θέμα με τον σύνδεσμο. Θέμα που μπορεί να τον αφήσει εκτός του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ, ένα ματς στο οποίο οι άνθρωποι του ΟΦΗ δίνουν τεράστια σημασία, καθώς πιθανή νίκη θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία στην Λεωφόρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα