Χάνει δύο ματς ο Παπάζογλου

Χάνει δύο ματς ο Παπάζογλου

Gazzetta team
Χάνει δύο ματς ο Παπάζογλου

bet365

Πιο σοβαρό από ότι φαινόταν ήταν τελικά το πρόβλημα του Θανάση Παπάζογλου με τον επιθετικό του Ατρομήτου να χάνει τα ματς με Εργοτέλη και Πανθρακικό για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Σα Πίντο με τον Πορτογάλο προπονητή του Ατρομήτου να μαθαίνει πως ο τραυματισμός του Θανάση Παπάζογλου ήταν πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, με συνέπεια να μείνει εκτός για τα παιχνίδια με τον Εργοτέλη και τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα. Εκτός από την αναμέτρηση με τους Ηρακλειώτες θα είναι και ο Ταυλαρίδης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες.

Όσον αφορά την προπόνηση και την προετοιμασία για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Φάμπιο επιχείρησε να τρέξει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του (στα μαλακά μόρια) από πέσιμο στην πλάτη, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν οι Μπρίτο, Κούρος. Τέλος ο Ναπολεόνι έχει σύσπαση στο δικέφαλο και θα υποβληθεί σε υπέρηχο.

Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το β’ μέρος των αιμολογικών εξετάσεων και θα ακολουθήσει πρωινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα