Αντέγιο: «Απρόβλεπτος ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Αντέγιο: «Απρόβλεπτος ο Ολυμπιακός»

bet365

Για την καριέρα του στην Καλλονή και το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Αντέγιο στον ιταλικό Τύπου τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι απρόβλεπτος.

Για την καριέρα του στην Καλλονή, το μέλλον του, το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο μίλησε ο Ντάνιελ Αντέγιο στον ιταλικό Τύπο. Ο Νιγηριανός στόπερ του συλλόγου της Μυτιλήνης, που έχει μεγαλώσει στην Ιταλία, χαρακτήρισε απρόβλεπτο τον Ολυμπιακό, ενώ για τον ΠΑΟΚ θεωρεί ότι θα συναντήσει δυσκολίες απέναντι στη Φιορεντίνα. Ακόμη, αναφέρθηκε στην παρουσία του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής μας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την καριέρα του στην Ελλάδα: «Τα πράγματα πάνε καλά. Στην αρχή κάποιοι μου έλεγαν πως η κατάσταση θα ήταν προβληματική λόγω της κρίσης στην Ελλάδα, αλλά όλα πάνε στη σωστή κατεύθυνση. Η ομάδα μου κάνει καλή πορεία και με την Κέρκυρα πέτυχα το πρώτο μου γκολ».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια. Είμαι καλά εδώ, θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και μετά να βρω μια καλή πρόταση».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι 3-4 ομάδες που πρωταγωνιστούν συνήθως, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο κι εμείς στη δεύτερη χρονιά μας στη Serie A και πρώτος μας στόχος είναι η σωτηρία. Αν τα καταφέρουμε, θα δούμε αν μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη».

Για τον Ολυμπιακό (ενόψει Γιουβέντους): «Είναι απρόβλεπτος. Παίζει με έναν τρόπο στο πρωτάθλημα και με διαφορετικό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κέρδισε την Ατλέτικο κι έχασε από τη Μάλμε. Αν βρεθούν στη μέρα τους, είναι να τους φοβάσαι. Ελπίζω όταν τους αντιμετωπίσουμε, να μην γίνει αυτό».

Για τον ΠΑΟΚ (ενόψει Φιορεντίνα): «Μπορεί η Φιορεντίνα να νικήσει. Δεν είναι κακή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά η Φιορεντίνα είναι δυνατή. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός σαν σύνολο, συμπαγής, αλλά απέναντι σε μια επιθετική ομάδα θα έχει δυσκολίες».

Για τον Κλαούντιο Ρανιέρι: «Χάρηκα που ήρθε, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες, αλλά η κριτική που δέχεται είναι πολύ σκληρή. Ελπίζω να τα καταφέρει, η Ελλάδα ακόμη είναι στη διεκδίκηση της πρόκρισης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα