Με Αλκαράθ η Λεβάντε
Η συντριβή από τη Ρεάλ (0-5) που φέρνει τη Λεβάντε στην προτελευταία θέση της Primera, αποτέλεσε και το "κύκνειο άσμα" για τον 53χρονο τεχνικό, η απόλυση του οποίου γνωστοποιήθηκε το βράδυ τη Δευτέρας.
Εκείνος που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει είναι ένας παλιός μας γνώριμος και συγκεκριμένα ο Λούκας Αλκαράθ, που πέρασε από τον πάγκο του Άρη τη σεζόν 2012-13. Ο 48χρονος τεχνικός που αποχώρησε τον Μάιο από τη Γρανάδα, θα υπογράψει ως το τέλος της φετινής περιόδου, ενώ θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την Τετάρτη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
