Έτσι τους αφύπνησε ο Σα Πίντο

Έτσι τους αφύπνησε ο Σα Πίντο

Gazzetta team
Έτσι τους αφύπνησε ο Σα Πίντο

bet365

Ένα διαφορετικό πρόσωπο εμφάνισε στην επανάληψη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να βάζει στην ανάπαυλα το χεράκι του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου φώναξε όλους τους παίκτες – ακόμα και τους αναπληρωματικούς – να πάνε όλοι μαζί στα αποδυτήρια για να τους μιλήσει.

«Ηρεμήστε και πιστέψτε το. Έχουμε κάνει λάθη και χάνουμε από δική μας ευθύνη, όχι γιατί ο αντίπαλος είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Αυτά τα λάθη γίνονται όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ηρεμήστε, καθαρίστε το μυαλό σας και μπείτε μέσα για να γυρίσετε το ματς και να ανατρέψετε την κατάσταση. Περιμένω να δω την αντίδρασή σας. Πιστεύω ότι μπορείτε να το κάνετε, πιστέψτε το κι εσείς», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα