Τερεζόπουλος: «Κρατάμε την εικόνα»

Νίκος Τσιώκος
Τερεζόπουλος: «Κρατάμε την εικόνα»

bet365

Μόνο την εικόνα που είχε ο Πανιώνιος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα κρατάει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο οποίος τόνισε πως δεν επηρέασε την ομάδα το επεισόδιο με τον Μητρόπουλο.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. Ο τεχνικός του Πανιωνίου κρατάει την εικόνα που είχαν οι παίκτες του στο σημερινό ματς και τόνισε πως δεν επηρέασε την ομάδα το ό,τι συνέβη με τον Μητρόπουλο, καθώς και ότι ο Ιστορικός τιμωρήθηκε από τον νόμο του ποδοσφαίρου.

«Όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, τουλάχιστον δεν πρέπει να το χάσεις. Δεν κάναμε το μεγάλο λάθος, αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου μας τιμώρησε. Στο πρώτο μέρος είχαμε την κατοχή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε ρυθμό, καλό συνδυαστικό παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ, το οποίο θα άλλαζε τελείως τη μορφή του αγώνα.

Στο δεύτερο τα επιθετικά μας ατού δεν ήταν στην καλύτερη μέρα και ο ΠΑΣ κέρδισε θα έλεγα δίκαια. Ακόμα και η ισοπαλία θα ήταν ισοπαλία για μας, με τον ΠΑΣ να μένει από κάτω. Δε μας πτοεί, συνεχίζουμε και βλέπουμε την επόμενη μέρα με την ίδια δολυιεά και στο επόμενο παιχνίδι ελπίζουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Κρατάμε την εικόνα και ττην πειθαρχία, πλην του γκολ που ο Τσάβες πέρασε δύο αντιπάλους και έκανε κάτι που είναι απρόβλεπτο», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν επηρέασε ο αποκλεισμός του Μητρόπουλου: «Σε καμία περίπτωση δεν επηρεάσε εμένα και την ομάδα η απουσία του Παύλου».

Για το αν ήταν λανθασμένη η αλλαγή του Φούντα: «Ο προπονητής πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις. Κάποιες βγαίνουν και κάποιες άλλες όχι. Δεν είμαστε Θεοί εμείς οι προπονητές, όπως Θεός δεν είναι κανένας. Τώρα αν ήταν λανθασμένη ή όχι δεν έχει σημασία. Έγινε η αλλαγή και ο Ταξιάρχης προσπάθησε αρκετά».

Για το αν παίζει ατομικά ο Πανιώνιος: «Είμαστε πολύ ομαδικοί. Χρειάζεσαι πάντα και έναν άναρχο παίκτη. Σήμερα είδαμε επιθετικούς να παίζουν με τη μία, να δημιουργούν φάσεις και να παίζουν ομαδικά. Δουλεύουμε.

Είναι μεγάλη απώλεια βαθμών, θέλαμε να έχουμε έξι βαθμούς στα δύο παιχνίδια με τη Ξάνθη και τον ΠΑΣ και έχουμε έναν. Καθημερινά με τη δουλειά να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτή ομάδα έχει συνέχεια, παίζει ώριμα και σήμερα δεν έκανε το μεγάλο λάθος, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι αυτό που κρατάμε δίχως να είναι δικαιολογία αυτό για το ότι χάσαμε».

Για το ότι πρέπει μαζί με τις φάσεις να υπάρχει και αποτελεσματικότητα: «Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Με την Ξάνθη ο Πανιώνιος ήταν φανταστικός, βέβαια η Ξάνθη έμεινε με 10 από το 35', αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.

Σήμερα ήμασταν χειρότεροι σε εμφάνιση. Όταν, επαναλαμβάνω, τα επιθετικά μας ατού δεν έχουν την απόδοση που περιμένουμε, τότε δε θα δημιουρήσεις φάσεις και δε θα πετύχεις γκολ. Ο τρόπος παιχνιδού δεν αλλάζει, με υπομονή θα βγει και θα πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει».

*1083 εισιτήρια κόπηκαν στη Νέα Σμύρνη, με τις εισπράξεις να αγγίζουν τις 11388 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα