Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπαντιμπανγκά

Φώτης Καρακούσης
Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπαντιμπανγκά

bet365

Ευχάριστα τα νέα για τον Στάικο Βεργέτη ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο, καθώς ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης και λογικά προλαβαίνει το μεγάλο ματς.

Εβδομάδα Γιουρόπα Λιγκ και αγώνα με την Τότεναμ για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει έναν ακόμα σημαντικό παίκτη να μπαίνει στην προπόνηση και να είναι έτοιμος για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση. Ο λόγος για τον Ζιγκί Μπαντιμπανγκά, ο οποίος έβγαλε σημαντικό μέρος της προπόνησης και λογικά θα είναι έτοιμος για το ματς στο Λονδίνο την Πέμπτη.

Στον αντίποδα δεν προπονήθηκαν οι Γκοϊάν, Τιε Μπι, Κιτόκο και Κουρμπέλης που συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Όσον αφορά το πρόγραμμα, ο νεαρός προπονητής έδωσε το βάρος στην τακτική, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων, δείχνοντας πως βασικός στόχος είναι ο βαθμός, αλλά αν μπορεί να έρθει η νίκη, κανείς δεν θα πει όχι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα