Η αυτοκριτική του Ρόκι

Η αυτοκριτική του Ρόκι

bet365

Στον τρόπο που χειρίστηκε την φάση με το πέναλτι του Μαϊκόν αποδίδει ο διαιτητής Τζιανλούκα Ρόκι την ευθύνη για όλο τον χαμό γύρω από το Γιουβέντους-Ρόμα.

Ο Ρόκι είχε δώσει αρχικά φάουλ, στη συνέχεια άκουσε τον βοηθό γραμμής που του είπε ότι είναι πέναλτι και άλλαξε την απόφαση του, με τα νεύρα από εκείνη την στιγμή να κυριαρχούν στο ματς. Ο τρόπος που χειρίστηκε αυτή τη φάση, όπως δήλωσε ο ίδιος, προκάλεσε και όλο αυτό τον πανικό που δεν λέει να σταματήσει αν και έχουν περάσει 15 μέρες.

«Αφού ξαναείδα τον αγώνα, όπως κάνω πάντα για να δω πώς τα πήγα, η πιο σκληρή ανάλυση μου ήταν για την φάση του πέναλτι του Μαϊκόν. Ο χειρισμός μου σε αυτή τη φάση ήταν ανώμαλος. Εκεί χάθηκε η ισορροπία και δημιουργήθηκε όλη αυτή η ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και ανάμεσα στους παίκτες και εμένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα