Επιχείρηση προσγείωση στον ΟΦΗ

Επιχείρηση προσγείωση στον ΟΦΗ

Φώτης Καρακούσης
Επιχείρηση προσγείωση στον ΟΦΗ

bet365

Μεγάλη η νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά στον ΟΦΗ έχει αρχίσει η επιχείρηση προσγείωση, με τον Τζενάρο Γκατούζο να δίνει συγχαρητήρια, αλλά να τονίζει πως πρέπει όλοι να κοιτάξουν τα επόμενα παιχνίδια.

Μια νίκη επί του Παναθηναϊκού εκτός έδρας και ειδικά μετά από 27 ολόκληρα χρόνια, θεωρείται και είναι φυσικά ένα μεγάλο γεγονός. Αυτό φάνηκε και από το πως την γιόρτασαν στον ΟΦΗ, όχι μόνο οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, αλλά κυρίως ο κόσμος, ο οποίος υποδέχθηκε με τιμές ηρώων την αποστολή.

Ωστόσο αυτή την περίοδο οι Κρητικοί έχουν την τύχη να έχουν στον πάγκο τους έναν προπονητή που ως παίκτης έχει ζήσει τεράστιες στιγμές και ξέρει πως η ζωή δεν σταματάει μετά από καμία νίκη, όσο μεγάλη και αν αυτή είναι. Έτσι αφού αρχικά χάρηκε και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες την επιτυχία επί του Παναθηναϊκού, ο Τζενάρο Γκατούζο άρχισε την επιχείρηση προσγείωση, τονίζοντας στην σημερινή προπόνηση, πως πρέπει όλοι να κοιτάξουν την συνέχεια, αφού πρώτα έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους.

Έτσι το μυαλό όλων θα πάει σε ένα ακόμα δύσκολο ματς, αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ, που αναμένεται να γεμίσει, με τον ΟΦΗ να θέλει τη νίκη για να μην πάει χαμένο το τρίποντο στην Λεωφόρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα