Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (vid)

bet365

Ο Ηρακλής επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και έφτασε την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε την δεύτερη του ήττα μετά από αυτή στην πρεμιέρα...

Βίοι... αντίθετοι για Ηρακλή και Ολυμπιακό Βόλου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με 1-0 στο Καυτανζόγλειο και να φτάνει τις δύο νίκες σε δύο παιχνίδια και την ομάδα του Βόλου να ψάχνει ακόμα τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Κυρίαρχος ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο, μισή ώρα είχε τον Ολυμπιακό Βόλου στα καρέ του και προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ. Πρώτη καλή στιγμή στο 17' με τον Ρομάνο με κεφαλιά να μην μπορεί να κερδίσει τον Κολίτσι ο οποίος έσωσε, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Τσιλιανίδης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Μετά από 33' λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να βγει στην επίθεση και να απειλήσει με σουτ από τον Μπιτάνγκ έξω από την περιοχή, όπως και δύο λεπτά μετά με τον ίδιο παίκτη και τον Χουάντερσον να διώχνει σε κόρνερ. Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος είναι για τον Ηρακλή στο 43' με μια σέντρα σουτ του Τσιλιανίδη να την μπλοκάρει ο Κολίτσι...

Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη, με τον Ολυμπιακό Βόλου να μπαίνει λίγο πιο δυνατά, αλλά και πάλι τον Ηρακλή να παίρνει γρήγορα τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 60' και στο 65', ο Τσιλιανίδης δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, αλλά το κατάφερε ο Περόνε στο 66'.

Συγκεκριμένα, ο Ρομάνο τον βρήκε με ωραία μπαλιά από τα δεξιά, ο Περόνε πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα γυριστό σουτ υπό πίεση έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή. Ο Ολυμπιακός Βόλου από εκεί και πέρα ανέβηκε περισσότερο ψάχνοντας την ισοφάριση, αλλά ο «Γηραιός» κρατούσε γερά τη νίκη στα χέρια του και μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και κάποιο δεύτερο τέρμα στις αντεπιθέσεις.

Ωστόσο το 1-0 έμεινε και ο Ηρακλής πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται μαζί με Λάρισα και Ζάκυνθο στην κορυφή, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου χωρίς βαθμό είναι στην τελευταία θέση.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Στάμου, Περόνε, Ρομάνο, Σαραμαντάς, Πουρτουλίδης (92' Σμίλτος), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης (73' Πασάς), Τσιλιανίδης (82' Κυριακίδης)

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κολίτσι, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας (72' Διαμαντόπουλος), Γιαλούσης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μαρτίνες, Πινάρες, Μπίτανγκ (81' Θέος), Μέζα (63' Νικολιάς), Κούτσι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα