Δύσκολα για Ανάκογλου

Δύσκολα για Ανάκογλου

Gazzetta team
Δύσκολα για Ανάκογλου

bet365

Με τον Δημήτρη Ανάκογλου να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τα Χανιά στα Περιβόλια. Το κοινωνικό μήνυμα της ΑΕΚ.

Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας περίμενε την Δευτέρα στα Σπάτα τους παίκτες του αφού την Παρασκευή ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τα Χανιά στα Περιβόλια. Ο Δημήτρης Ανάκογλου για άλλη μία ημέρα ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα αφού δεν έχει ξεπεράσει την κάκωση στην αριστερή γάμπα.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν Μπρέτσεβιτς, Σοϊλέδης και Τσεβάς που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης στις 18.00.

Τα κοινωνικά μηνύματα της ΑΕΚ

Στον χθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ, η ΠΑΕ ΑΕΚ υποδέχθηκε μαθητές και μαθήτριες από διάφορα σχολεία της Αττικής. Τα παιδιά γέμισαν την εξέδρα στη θύρα 31 του ΟΑΚΑ και έστειλαν μήνυμα κατά του ρατσισμού και των κοινωνικών διακρίσεων.

Το πανό με το σχετικό μήνυμα ανέφερε τα εξής : « Κανείς δεν πρέπει να με κάνει να ντρέπομαι γι αυτό που είμαι. Λέω ΟΧΙ στον ρατσιμό.»

Το επόμενο ραντεβού των μαθητών και των μαθητριών στο ΟΑΚΑ θα είναι την 28η Οκτωβρίου στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών και το μήνυμα που θα στείλουν τα παιδιά θα αφορά ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά, την Ειρήνη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα