Τράβηγμα ο Καντιμοίρης

Τράβηγμα ο Καντιμοίρης

Νίκος Τσιώκος
Τράβηγμα ο Καντιμοίρης

bet365

Τράβηγμα στον δικέφαλο ένιωσε ο Γιώργος Καντιμοίρης και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κριθεί αν θα είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δύο φορές χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες ο Γιώργος Καντιμοίρης στο χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο γκολκίπερ της Βέροιας ένιωσε σε αμφότερες τράβηγμα στον δικέφαλο στα τελευταία λεπτά του ματς, όμως συνέχισε κανονικά για να συμβάλει τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι κάτι το σημαντικό, όμως εντός των επόμενων ημερών θα φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν χθες και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους δίχως να υπάρξει κάποιο απρόοπτο. Τέλος, γι' αύριο υπάρχει ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (22/10).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα