«Κανένα θέμα με Αμπιντάλ»

«Κανένα θέμα με Αμπιντάλ»

Gazzetta team
«Κανένα θέμα με Αμπιντάλ»

bet365

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Ερίκ Αμπιντάλ από τους πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Κανονικά στην προπόνηση ο Γάλλος αμυντικός.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσιεύμα της «Live Sport», ο Αμπιντάλ πήρε άδεια για να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη και να επιστέψει εκεί για μόνιμη εγκατάσταση. Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Γάλλος πείστηκε από τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέψει και να ενισχύσει την ομάδα του στα ματς με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό, αλλά η απόφασή του είναι το Δεκέμβριο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν όλα τα παραπάνω τονίζοντας πως ο Αμπιντάλ συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την ομάδα και ότι θα δώσει το παρών στο ματς της Τετάρτης με αντίπαλο την Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα