Χωρίς Ίλιτς και Κοροβέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Χωρίς Ίλιτς και Κοροβέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ίλιτς και Κοροβέσης που δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ κανονικά στην αποστολή είναι οι Λίλα και Ναδάλες.

Δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν οι Ίλιτς και Κοροβέσης, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο Γιάννης Πετράκης αντίθετα, έχει μαζί του στην Αθήνα τους Ναδάλες και Λίλα, με τον πρώτο να είναι ετοιμοπόλεμος από ιατρικής πλευράς και τον δεύτερο μετά την απολογία του να είναι κανονικά στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Αναλυτικά η 19μελή αποστολή: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Ναδάλες, Ηλιάδης, Χαρίσης, Λίλα, Μανιάς, Σαπαλίδης, Αυγενικού, Σκόνδρας, Ακόστα, Κρητικός, Τζημόπουλος, Τσάβεζ, Τσουκαλάς, Γιάκο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα