Ελτσε – Σεβίλλη 0-2

Γιώργος Καραμάνος
Ελτσε – Σεβίλλη 0-2

bet365

Με σκόρερ τους Μπάκα, Γκαμεϊρό, οι Σεβιγιάνοι πέρασαν με 2-0 από την Ελτσε και έτσι σιωπηλά βρέθηκαν στο -3 από την κορυφή.

Εκαναν μία ήττα με κάτω τα χέρια από την Ατλέτικο. Εκείνη ήταν η μοναδική φορά που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις μέχρι στιγμής οι Σεβιγιάνοι επέδειξαν ποιότητα, σοβαρότητα, σταθερότητα και περνώντας με 2-0 από την Ελτσε, βρέθηκαν χωρίς να τους καταλάβει κανείς μόνοι 2οι στο -3 από την κορυφή.

Το δρόμο για το «τρίποντο» άνοιξε (59') με το έκτο γκολ του ο Μπάκα. Οι γηπεδούχοι το αμφισβήτησαν, αλλά η μπάλα έχει περάσει κανονικότατα τη γραμμή. Το ματς κλείδωσε για τη Σεβίλλη με κεφαλιά (73') ο Γκαμεϊρό, ο οποίος επέστρεψε με γκολ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Η ήττα για τους γηπεδούχους σήμαινε και την παρουσία τους πλέον εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα