Κωστένογλου: «Η ΑΕΚ θα ανέβει σίγουρα»

Κωστένογλου: «Η ΑΕΚ θα ανέβει σίγουρα»

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ και σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα είναι την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

«Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος και είχαμε ως πρώτο στόχο να περιορίσουμε τους παίκτες της. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε πολύ καλά. Είχαμε την σωστή τακτική για να μην μας κάνει ευκαιρίες. Αυτό το πετύχαμε και σε μια αντεπίθεση προηγηθήκαμε με το πέναλτι» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο μέρος το ματς άλλαξε με την κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε ενώ στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου είχαμε και αναγκαστική αλλαγή. Μετά, βέβαια, ήταν δύσκολα για εμάς γιατί έπρεπε μόνο να αμυνόμαστε. Η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες, μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ αλλά δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είχαν πίστη, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση».

Από εκεί και πέρα, ο Κωστένογλου είπε ότι «συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή συνέχεια και στον φίλο μου τον Τραϊανό ό,τι καλύτερο προσωπικά και επαγγελματικά» και σε ερώτηση για το αν θα άλλαζε κάτι αν ο Απόλλων συνέχιζε με 11 παίκτες, απάντησε: «Ακόμη κι αν συνεχίζαμε με 11 παίκτες, το ίδιο παιχνίδι θα κάναμε. Την ίδια τακτική θα ακολουθούσαμε. Η αποβολή ήταν δίκαιη αλλά ήταν μια απερίσκεπτη κίνηση από την δική μας πλευρά».

Τέλος, μίλησε για την ΑΕΚ, λέγοντας πως « η ΑΕΚ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Πρώτη φορά ήμουν αντίπαλο της ΑΕΚ εντός έδρας και είμαι σίγουρος ότι θα είναι η μία ομάδα που θα ανέβει στην Σούπερ Λίγκα. Ολες οι υπόλοιπες θα παλέψουν για την 2η θέση».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα